Vynikající

16 sierpnia 2021

Díky kempu Bravo jsme prožily s dcerou úžasnou dovolenou. rodinná atmosféra, milí lidé, 100% čistota sociálních zařízení i v celém kempu, fantastické snídaně. Vřele doporučujeme. Pokud se ještě někdy vrátím do Mielna, ubytuji se jedině v Bravu. Moc děkujeme

Leona Poláková

the best place in PL Baltic coast

2 sierpnia 2021

Number 1 on polish coast thanks to host: Mr Zbigniew. There where no place where we were invited in such way (between Elbląg and Koszalin). Breakfast is more then decent. You should taste wonderfull ice cream and coffee behind corner. Bikes friendly !

Tomek

Cemping Brawo Nr 1!!!

31 lipca 2021

Cemping Brawo Nr 1!!!!! Jeśli Mielno-to tylko Cemping Brawo!!! Byliśmy na niejednym cempingu w tym sezonie,ale ten Cemping jest zdecydowanie ,to spokojne, czyste i pełne zieleni zacisze było najlepsze!!!Przemiły gospodarz,który wita uśmiechem jak tylko przekraczamy jego pole,przyciągnąłby każdego.Wszystko zadbane,czyste sanitariaty,ciepła woda w ciągu całej doby,mała dostępna kuchnia ,czajnik,mikrofala,oraz pralka. Z czystym sumieniem Polecam w 100% to miejsce!!!!! – Marta

Marta

POLECAM

29 lipca 2021

Na campingu Brawo gościłam w części hotelowej gdzie panuje domowa atmosfera , jest to dom z duszą. Pokoje czyste zadbane z łazienka .Przemiły gospodarz elastycznie podchodzi do każdego gościa. Obiekt położony blisko centrum i plaży. Polecam pobyt w części hotelowej jak i na campingu super zagospodarowany. -Irena

Irena

Polecamy

18 lipca 2021

Z czystym sumieniem możemy polecić camping Brawo! Fajne miejsce na biwak pod namiotem i nie tylko …czysto , cicho , właściciel przesympatyczny. Na pewno wrócimy 🙂

Matylda

Jak camping to tylko Brawo

12 lipca 2021

Najlepszy camping w Mielnie i okolicach. Cisza, spokój, zieleń. Na uboczu, a jednak wszędzie blisko (deptak, biedronka, polomarket itp). Niczego nie brakuje na polu. Prysznice i kuchnia czysta, dostępna pralka. Prysznice bez ograniczeń czasowych. Jedzenie wyśmienite, w stylowej i z gustem urządzonej jadalni. Możliwość zjedzenia śniadania na zewnątrz. Woda dostępna na każdym kroku. Właścicel bardzo sympatyczny i pomocny. Chętnie służył pomocą przy opracowaniu planu wycieczek rowerowych. Obawa że w mielnie nie znajde spokojnego campingu byla niesłuszna, ponieważ na campingu brawo można było spokojnie odpocząć po męczącym dniu wycieczki rowerowej (a trochę się naszukałam i inne nie wyglądały zachęcająco). Kto szuka spokojnego, zadbanego, z dużą ilością zieleni capmingu i uprzejmą obsługą na pewno się nie zawiedzie! Polecam w 100%

Alina

Ocena pobytu

12 lipca 2021

Przesympatyczny, pomocny właściciel to tylko początek wizyty na tym campingu. Rowerowi turyści z zasady nie wożą całego majątku ze sobą, więc pomoc w wielu kwestiach okazuje się niezbędna i wyjątkowo ceniona. Tym razem nawet nie musiałyśmy tracić czasu by pytać „sąsiadów” o potrzebne przedmioty, bo właściciel zawsze ” był pod ręką” i sam oferował pomoc. Camping zadbany, czyściuteńki. Goście mogą na miejscu skorzystać ze śniadania ( szwedzki stół , piękne stylowe pomieszczenie w roli jadalni). Natryski czyściuteńkie, ciepła woda. Lokalizacja świetna, bo i centrum i na uboczu zarazem. Cisza nocna przestrzegana (właściciel panuje nad tym co się dzieje na jego polu). Camping nie jest duży. W szczycie sezonu warto może wcześniej zadzwonić czy jest nocleg ale myślę, że jeśli jakaś para rowerzystów pojawi się nagle( mój przypadek), w szczycie sezonu z małym namiocikiem, właściciel zrobi wszystko by wyszukać mały, ładny kącik na Jego rozbicie. Zdecydowanie polecam.

Ewa

Opinia rowerzystów.

12 lipca 2021

Świetne warunki dla rowerzystów. Przemiły i pomocny właściciel.

Bartek

Mały, kameralny, wart polecenia.

10 maja 2021

Kamping Bravo w Mielnie. http://campingbrawo.com/ Mały, kameralny, raptem 11 parceli, a aż 4* Zarejestrowany w ADAC, ASCII. Prysznice, pralka, mikrofala itp. wszystko jest i czyste. Są też pokoje do wynajęcia. Obsługa = właścieciel, człowiek otwarty, bynajmniej nie bezwzględny biznesmen, za to pasją do pływania wpław. A jak wiadomo ludzie z pasją to…. zupełnie inna bajka, a to właśnie ludzie tworzą klimat. Byliśmy tam raptem chwililę zostawić auto żeby pojeździć rowerami, ale żal było wyjeżdżać. Na pewno, jak wrócę w okolicę to tam.

Robert

Najlepsze noclegi w Mielnie !

28 sierpnia 2020

Bardzo uprzejmy właściciel, pokój czysty, lokalizacja świetna, śniadania pyszne i to wszystko za bardzo dobrą cenę. Z czystym sumieniem polecam !

Bartek

Fajne miejsce

17 sierpnia 2020

Wrażenia z 3 dniowego pobytu bardzo pozytywne. Czyste zadbane miejsce, pyszne śniadanka, właściciel i Jego córka pomocni i sympatyczni. Polecam z całego serca ! Czworonożni przyjaciele również mile widziani !

Joanna

No Title

7 sierpnia 2020

Za chwilę kończy się tu mój pobyt, zwalniam pokój i gorąco polecam pobyt w tym miejscu. Warunki do wypoczynku, świetne dla każdego! Troska i uprzejmość gospodarza to miły dodatek do urlopu!!!

Beata

wspaniały mieleński camping

5 sierpnia 2020

Byłam,miejsce super,bardzo zadbane a do tego wspaniała atmosfera. Czyste sanitariaty z goracą wodą. Pyszne śniadanka.Nad wszystkim czuwa przemiły właściciel.Gorąco polecam.

Krystyna

WAKACJE 2020!!!

27 lipca 2020

Chcę podzielić się opinią o Campingu Brawo, bo uważam, że warto!!! Jeśli szukacie miejsca zacisznego to tu go znajdziecie, a jeśli wakacyjnego szumu, to znajdziecie go kilkaset metrów dalej na nadmorskim pasażu. Sam obiekt estetycznie wyposażony, czysto prowadzony, a śniadanka urozmaicone i do syta😊 Co zaskakuje? Umiejętnie wytworzony klimat wyciszenia, wśród całkiem licznej grupy mieszkańców campingu, czy to zasługa obfitej roślinności, czy troski sympatycznego gospodarza, nie wiadomo…ale wypoczynek gwarantowany Zdecydowanie polecam!!! W tym miejscu ładuje się życiowe baterie!!!

Betty

Zasłużone 5 gwiazdek

21 czerwca 2020

Same pozytywy, zarówno jeśli chodzi o lokalizacje, infrastrukturę, zaplecze sanitarne, czystość obiektu, urodę miejsca i przyjaznego właściciela 🙂 Pięknie spędziliśmy tam czas, polecamy!

Aga

No Title

25 maja 2020

Super miejscówka. Byliśmy tam już po raz kolejny. Właściciel bardzo przyjazny i pomocny. Cisza, spokój. Sanitariaty czyste, wszystko pod ręką. Na pewno wrócimy.

Waldek

Super miejsce

28 września 2019

Jeśli ktoś szuka miejsca do wypoczynku letniego,to jest to odpowiednie.Bardzo miły gospodarz,życzliwy,potrafiący porozmawiać z człowiekiem i doradzić.Okolica super,blisko do marketów(biedronka,dino,polo market).Blisko do morza.Jednym słowem,piękne i zaciszne miejsce,super położone i powtarzam SUPER GOSPODARZ.Na pewno wrócę tu jeszcze nie raz.Pozdrawiam Ciebie Zbyszku i jeszcze raz dziękuję za to dla mnie uczyniłeś.Polecam gorąco.

Kazik

Super miejsce

4 września 2019

Bardzo przyjemne miejsce, jeśli ktoś ceni sobie spokoj i cisze, szczególnie teraz (pod koniec sierpnia). Sanitariaty czyste i z ciepła wodą przez całą dobę. Place wydzielone (dużo zieleni). Do marketów (Polo, Biedronka) bardzo blisko, do morza również. Właściciel bardzo miły i pomocny. Na pewno to nie ostatnia moja wizyta na tym campingu.

Natalia Mazur

Świetne miejsce

10 sierpnia 2019

Trafiliśmy na Camping Brawo przez przypadek , przeglądając pola kempingowe w Mielnie. Pole kempingowe Brawo jest godne polecenia. Właściciel oraz Pani, która pracuje w recepcji bardzo mili i uprzejmi (zawsze uśmiech na twarzy). Wyznaczone parcele dają swobodę i swoje miejsce na polu. Sanitariaty czyste i zadbane. Na polu jest możliwość grillowania (grill na stałe do dyspozycji). Na polu do dyspozycji krzesełka oraz stoliki. Do miasta blisko około 5 min drogi do głównego deptaku , a na plaże 10 min. Blisko sklepy (Dino, Polo Market , Biedronka oraz Pepco i Rossmann) oraz ścieżki rowerowe. Polecam z czystego serca !!!!

Paulina

Zadowolona Poznanianka

29 lipca 2019

Kolejne lato i kolejny weekend w Mielnie. A jak do Mielna to tylko na ten CAMPING. Przyjeżdżam tu od lat i niezmiennie moja opinia jest taka sama. Czysto, zadbanie, świetna obsługa, sympatyczny właściciel, świetna lokalizacja względem głównych atrakcji i morza. W pobliżu także sklepy Dino, Polo, Biedronka. Można przenocować w pokoju, domku, namiocie, kempingu. Dla każdego coś miłego 🙂 Pozdrawiam i do zobaczenia pewnie jeszcze raz w tym roku 🙂 Gosia

Gosia

No Title

24 lipca 2019

Super miejsce- czyste, zadbane, a co ważne bezpieczne. W centrum Mielna oaza spokoju i relaksu. Do tego życzliwa pani z recepcji i właściciel, który o Mielnie wie wszystko, albo jeszcze więcej. polecam !!!

Anna

POLECAMY

15 lipca 2019

Trafiliśmy tam po raz pierwszy i napewno będzie to nasze miejsce.. Przemiły właściciel i bezproblemowy(chcieliśmy pokój na jedną noc), jeszcze milsza Pani z recepcji, pokoje komfortowe a śniadanie jak w najlepszym hotelu… Byliśmy pod mega wrażeniem.. Polecamy

PRZEJEZDNI:)

Polecam!

5 lipca 2019

Bardzo czysty, kameralny kemping w świetnej lokalizacji (blisko centrum, plaża około 400 m). Przemiły właściciel 🙂

Anna

No Title

21 sierpnia 2018

Świetna lokalizacja,bardzo zadbany obiekt,czysto i schludnie. Miła atmosfera czyni to miejsce idealnym dla wypoczynku.Gorąco polecam to miejsce!!!

Marta

Polecam camping !!!!

7 sierpnia 2018

Miejsce w bardzo dobrej lokalizacji, blisko zarówno do plaży jak i do sklepu czy kościoła, panuje tam cudowny klimat, kompletnie odizolowane miejsce, idealne na wakacyjny odpoczynek, toaleta oraz miejsce „kuchni” na bardzo wysokim poziomie, bardzo polecam, chętnie tam wrócę. Co do pana właściciela, bardzo sympatyczna osoba, zawsze pomocna i miła. Serdecznie wszystkim polecam 😀 (autostopowicze ze śląska, maj 2018)

Filip

Wspaniałe miejsce

7 sierpnia 2018

Cisza, spokój i świetna lokalizacja sprzyjają wczasowiczom. Miejsce bardzo zadbane, czyste, schludne. Właściciel bardzo miły, pomocny pod każdym względem. Jak najbardziej polecam 🙂

Justyna

Najlepszy CAMPING w Mielnie

2 lipca 2018

Przyjeżdżam na CAMPING BRAWO od wielu lat pod namiot i szczerze mogę polecić go z kilku względów: – Bardzo dobra lokalizacja, praktycznie samo centrum, w pobliżu sklepy m.in. POLO, DINO, Biedronka, a do plaży kilka minut spacerkiem – Przemiła obsługa – Obiekt bardzo zadbany, warunki sanitarne na wysokim poziomie, toalety zawsze czyste – Miejsce parkingowe na terenie kempingu – Jest aneks gdzie można skorzystać z czajnika elektrycznego, umyć naczynia. – Co ważne… jest BEZPIECZNIE, spokojnie i panuje fajna rodzinna atmosfera. A jeśli ktoś nie lubi namiotów, można przenocować też w domku lub wynająć pokój 🙂 SZCZERZE POLECAM 🙂

Gosia

Świetny kemping w samym centrum Mielna. Czysto,cicho komfortowo. Gorąco polecam.

7 czerwca 2018

Gorąco polecam kemping….wszytko na najwyższym poziomie.

Krzysztof Ćwirlej

Wspaniały urlop.

27 sierpnia 2017

Zdecydowanie jeden z najbardziej zadbanych „campingów” które mieliśmy okazję odwiedzić ,Już na pierwszy rzut oka wiedziałem gdzie spędze urlop, trawnik ,otoczenie ,toalety wszystko schludne oraz bardzo ,ale to bardzo zadbane. Monitoring dzięki któremu można poczuć się w miarę bezpiecznie ,bardzo sympatyczna obsługa ,pyszne śniadania a co najważniejsze cena ,która w jakości do ceny jest mega atrakcyjna. Daje mocne 5 gwiazdek i widzimy się w przyszłym roku!

Mateusz

Weekend

27 sierpnia 2017

Sliczne klimatyczne miejsce, pole obrosniete piekna zieloną trawą,lazieńki czyste,pachnace a przede wszystkim właścieciel baaaardzo miły 🙂 .Jestesmy pod ogromnym wrażeniem tak zadbanego campingu! Napewno jeszcze tu wrócimy 🙂

Basia

Udany urlop

24 sierpnia 2017

Polecam! Śniadania pyszne, pokoje czyste i miła obsługa. Właściciel bardzo sympatyczny.

Beata

Dywan z trawy i stokrotek

24 sierpnia 2017

Miłe i przytulne miejsce. Spodobał mi się zadbany mięciutki trawnik, po którym można swobodnie spacerować bez butów i skarpetek. Na polu rośnie też kilka drzew, co daje możliwość rozbicia się w cieniu.

Zuzanna

Super

23 sierpnia 2017

Świetnie , świetnie ,świetnie.

Jacek

Urlop

20 sierpnia 2017

Naprawdę przyjemne miejsce, duże zacisze, a przede wszystkim czysto i przepyszne śniadania. Właściciel najlepszy. Pozdrawiamy Wodza 🙂

Klaudia

Opinia

15 sierpnia 2017

Bardzo przyjemne,profesjonalne i przede wszystkim bezpieczne miejsce. Gorąco polecam.

Krzysztof

wakacje

20 lipca 2017

Oby tak dalej, dużo jeżdżę camperem, ale kempingów na tak wysokim poziomie nie widuję praktycznie. Toalety nowe, błyszczące, wszystko świeże. Miałem z żoną zatrzymać się na tydzień jednak zdecydowaliśmy z żoną tu zrobić dłuższy postój i odpocząć po miesiącu w drodze

adam

noc

22 czerwca 2017

Spontaniczny dodatkowy nocleg na trasie, bez zapowiedzi, przyjechałem późno a mimo tego wszystko naprawdę na najwyższym europejskim poziomie!

Slawek

Czerwiec 2017

20 czerwca 2017

Z mężem regularnie jeździmy po Polsce od kilku lat, ale tak klimatycznego miejsca dawno nie widziałam! Mogę polecić każdemu!

Grażyna

Camper

31 maja 2017

Pierwszy raz zatrzymalismy sie w drodze na Mazury. Camping zrobil na nas wrazenie takie jakie znamy ze Scandynavii. Bylo super wspaniale, bardzo sympatyczna i pomocna obsluga. Potem zatrzymalismy sie w drodze powrotnej na jeden dzien, ale zostalismy na trzy dni :-). Zdecydowanie jednoglosnie polecamy.

Mieszane polsko-dunskie towarzystwo.

nocleg na trasie

31 maja 2017

Zatrzymałem się przejazdem, bardzo miła obsługa, cenne rady dotyczące dalszej trasy, czystko, świeżo – zdecydowanie zdecydowanie polecam!

Roman

weekedn

29 maja 2017

Wszystko super, wyśmienity kontakt z prowadzącym, zdecydowanie polecam.

Dagmara

Weekend

29 maja 2017

Zdecydowanie polecam, wymarzony wypoczynek!

Roksana

ekstra!

29 maja 2017

Sporo podróżuję po Polsce, ale rzadko bardzo można spotkać tak klimatyczne miejsce, które ma w sobie to „coś”

Gienek

Super Miejsce:)

20 maja 2017

Polecam!!!

Kinga

Fajne miejsce

19 maja 2017

Byłem kamperem z całą familią. Bardzo przyjemnie i miły właściciel. Mogę polecić tym, którzy chcą się oderwać od codzienności miejskiego życia.

Tobiasz

Pierwszy ciepły weekend

19 maja 2017

Pierwsza wyjazd letni w tym roku okazał się niesamowitym przeżyciem, nie znając zupełnie okolicy i będąc nieprzygotowanym wybrałem się na spontaniczny wypad nad morze. Na miejscu zostałem bardzo miło przywitany a w każdej chwili mogłem liczyć na pomoc, poradę, wskazówki. Standard bardzo wysoki, wszystko świeżo wyremontowane, czysto, a śniadania przepyszne. Toalety świeże, codziennie klika razy czyszczone, na prawdę można poczuć się swobodnie. Dla dzieci przygotowany plac zabaw z trampoliną. Zdecydowanie polecam!

Krzystof

Bardzo fajne miejsce

19 maja 2017

Polecam wszystkim urlopowiczom. Miła miejscówka.

Jurek

5🌟

19 maja 2017

Super miejsce. Cicho, spokojnie, czysto. Idealne miejsce na odpoczynek i oderwanie się od codzienności. Blisko Mielno, plaża. Super 5🌟

DN

Brawo dla "Kamping Brawo"

19 maja 2017

Bardzo polecam to miejsce, co roku przyjezdzamy całą rodziną camperem. Bardzo smaczne śniadania, blisko do centrum Mielna i do plaży.

Tadeusz

Polecam!

19 maja 2017

Super miejsce na camping! Bardzo czysto i przyjemnie!

Zosia

Polecam

19 maja 2017

Bardzo fajne miejsce, czystko i przyjemnie. Polecam!!!

Karolina

Najlepsze miejsce w Mielnie 😁

19 maja 2017

Najlepsze miejsce w Mielnie 😁

Zofia

Bardzo polecam to miejsce .Obojetne czy chcesz mieszkac w pokojach ,lub przyjechac kamperem ,bedziesz super zadowolony.Jezdze czesto po Swiecie i wiem co pisze ! Tak czystego i zadbanego miejsc

14 maja 2017

i wiem co pisze ! Tak czystego zielonego dopieszonego miejsca dawno nie widzialam ! I jesze bardzo wazna rzecz dodam jest tam w nocy CICHO !!!! Pelna dyskrecja i opieka wlasciciela i personelu jest tez bardzo wazna !!!!Pojedzcie tam a sami sie przekonacie !!!!!!!

Agnieszka Kosinska

Za rok tu wrócę !!

22 października 2016

Najlepszy nocleg w Mielnie.Pokoje czyste i zadbane, pyszne śniadania. Idealne miejsce zarówno dla osób młodych jak i troszeczkę starszych!!Bardzo polecam to miejsce!!!

Anna

Rewelacyjne miejsce

21 października 2016

Przemiła atmosfera, czyste, schludne pokoje. Na pewno wrócę tam za rok !! Pozdrawiam przemiłego właściciela 🙂

MONIKA

Świetne miejsce

15 października 2016

Bardzo fajne miejsce na kemping. W tym roku byliśmy pierwszy raz i wrażenia bardzo pozytywne. Czysto, schludnie i spokojnie. Bardzo miły właściciel pomocny w każdym względzie, przyjazny ale nie nachalny. W przeciwieństwie do innych miejsc cisza i spokój – zero tłoku. Polecam z całego serca jako miejsce zarówno na wypoczynek jak i niezapomnianą zabawę.

Michał